Seite wa koto o shisonjiru. *Tylko ci, którzy się śpieszą popełniają błędy*
okres próbny
Nick w grze:Desperadoo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Klasa Postaci:Szcelma-po farmie będzie zamachowiec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lvl:20 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poprzednia Gildia:CARMACOMA ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wiek:15 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dlaczego HOSHI:Ponieważ uważam że ta gildia jest Pomocna członką i panuje w niej miła atmoswera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Czy składałeś podania do innych Gildia, jak tak to do jakich: w ScardeatH ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Coś o Sobie:Jestem Cornela i mieszkam w Sopocie.Interesuje mnie fotografia i agroturystyka.Lubię muzyke pop i rock.Mój ulubiony aktor to Hugh Laurie czyli Dr. House,a piosenkarka Shakira .W wolnych chwilach lubie szkicować ''Voodo Girls''. pozdro. ;-* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Prosze o rozsądne i rozważne ocenienie mojego podania
Ostatnio edytowany przez Desperadoo (2010-08-23 12:23:54)
członek gildii
A mam nadzieje ,że to nie na tej zasadzie ,że jak mówisz jesteśmy pomocni, czyli wyexpimy cie np a ty sobie odejdziesz^^??
okres próbny
lilkastars jasne że nie mam nadzieje być w tej gildi do końca LC
okres próbny
<tajemnica>-To ja Safura na 2 koncie tamte mi okradli ;((
" Prosze o rozsądne i rozważne ocenienie mojego podania"
Dobre
Masz moje TAK.
hmmm wstepnie na TAK,musze sie troche zastanowic;p
członek gildii
Jak z Sopotu to jestem na TAK
okres próbny
To mogę wstąpić? Ponieważ i tak jest więcej na TAK?
Twoje podanie zostało rozpatrzone pomyślnie na okres próbny. W celu przyjęcia do gildii skontaktuj się z jedną z trzech osób: Aron, Misiek, Ayslin, lub poproś innego napotkanego/znanego sobie członka naszej gildii Hoshi o pośrednictwo w kontakcie.
Przeważnie można nas znaleźć na kanałach Ch.1 lub Ch.6.